Thaimaan hallitus asettaa odotussuunnitelman viisumin peruuttamisesta saapumisen yhteydessä ja viisumivapaan maahantulon 21 maahan

Bangkok-

Hallitus on lykännyt suunnitelmaansa keskeyttää saapumisviisumi (VoA) 18 maahan ja viisumivapaa maahantulo riskialueilta (Etelä-Korea, Hongkong ja Italia) kiireellisen kokouksen jälkeen torstaina (12. maaliskuuta).

Konsuliasiainministeriön pääjohtaja Chatree Atchananant sanoi, että asiaa käsitellään edelleen hallituksen kokouksessa 17. maaliskuuta.

Hän sanoi, että niiden maiden kansalaisten osalta, joille Thaimaa myönsi turistiviisumin enintään 60 päiväksi, se voidaan keskeyttää, mutta joidenkin maiden, kuten Etelä-Korean, Hongkongin tai Venäjän tapauksessa, sopimukseen on lisättävä yksityiskohtia. tarkastelu.

"Maaliskuun 11. päivänä tehtyä peruutusilmoitusta voidaan soveltaa maihin, joihin tarjoamme turistiviisumeita, mikä tarkoittaa, että voimme lopettaa sen välittömästi", Chatree lisäsi.

Lähde: The Nation

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/