Kun lisää äskettäin Etelä-Koreasta lähteneitä thaimaalaisia ​​saapuu Sattahipin karanteeniin, paikalliset asukkaat protestoivat

sattahip-

Karanteenitiloja Sattahipissa, aivan Pattayan ulkopuolella, käytetään majoittamaan kymmeniä "Little Ghosts" -lempinimiä Thaimaan viimeaikaisille thaimaalaisille, jotka ovat lähteneet Etelä-Koreasta ja palanneet äskettäin Thaimaahan paenessaan Covid-19-koronavirusepidemiaa kyseisessä maassa.

Sattahipin paikalliset asukkaat eivät kuitenkaan ole tästä tyytyväisiä, mikä oli selvästi erilainen reaktio kuin silloin, kun vain muutama viikko sitten 138 Wuhanista evakuoitua toivotettiin tervetulleeksi hurrauksella ja tuella heidän viettäessään kaksi viikkoa karanteenissa täsmälleen samassa paikassa, turvallisessa sairaalassa. Thaimaan kuninkaallisen laivaston omistama.

Monet "pienistä kummituksista" ovat laittomia työntekijöitä, jotka työskentelivät pääasiassa kannattavassa, mutta laittomassa viihdeteollisuudessa Etelä-Koreassa huolestuneiden asukkaiden mukaan, ja pelätään, että heillä on saattanut olla paljon läheisempää yhteyttä mahdollisesti tartunnan saaneisiin henkilöihin.

Sattahipin asukkaat pelkäävät, että virus voi paeta sairaalasta ja levitä paikalliseen yhteisöön. Mielenosoituksia järjestetäänkin useissa muissa paikoissa eri puolilla Thaimaata, joissa "pieniä haamuja" myös asetetaan karanteeniin, koska asukkaat vaativat heidät viedään muualle, vaikka he ovat Thaimaan kansalaisia.

Pattaya News toteaa, että Sattahipin kaupunginjohtajat ovat vastanneet siivoamalla ja desinfioimalla perusteellisesti kaupungin kadut ja alueet karanteenisairaalan ympärillä ja kertoneet asukkaille, että tilat ja prosessit ovat turvallisia eikä vaaraa paikalliselle yhteisölle.

Samaan aikaan Thaimaan kuninkaallisen laivaston virkamiesten ja sairaalan hallinnon kerrotaan harkitsevan ajatusta karanteeniin asetettujen henkilöiden sijoittamisesta yksityisille laivaston omistamille saarille Pattayan rannikon edustalla auttaakseen parantamaan paikallisten asukkaiden ahdistusta, jotka jatkavat mielenosoitusta laitoksessa ja sen ympäristössä viime päivinä. .

Vielä eilen illalla laitokseen saapui vielä viisikymmentä "pientä haamua" neljäntoista päivän karanteeniin ja nyt, kun aluetta käytetään säännöllisesti… ja tuhansia lisää paluumatkaajia Etelä-Koreasta seuraavien viikkojen aikana… paikallisia asukkaita. vain lisää ahdistusta.

Kirjoittaja Adam Judd Pattaya Newsille

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/