Thaimaan maahanmuutto vaatii nyt ulkomaalaisten luetteloimaan kaikki maat, joissa on äskettäin vieraillut, koska Covid19-ongelmat jatkuvat

BAGKOK(NNT) – Maahanmuuttovirasto on ilmoittanut, että kaikkien Thaimaahan saapuvien ulkomaalaisten on nyt ilmoitettava saapumiskortissaan maat, joissa he ovat äskettäin käyneet, jotta COVID-19-viruksen mahdollinen leviäminen voidaan suodattaa.

Maahanmuuttopoliisin apulaistiedottaja eversti Cherngron Rimpadee ilmoitti tänään, että maahanmuuttovirasto päätti asianomaisten virastojen kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen pyytää kaikkia Thaimaahan saapuvia ulkomaisia ​​matkustajia luetteloimaan kaikki maat, joissa he ovat äskettäin käyneet.

Ennen ilmoitusta ulkomaalaisten täyttämässä tulokortissa pyydettiin vain perustietoja, kuten henkilötietoja, asuinmaata ja majoituspaikkaa, jossa kukin Thaimaassa oleskeli.

Maaliskuun 5. päivänä hallitus julisti neljä maata ja kahta aluetta suuren COVID-19-riskin alaisiksi, nimittäin Etelä-Korean, Kiinan, Hongkongin, Macaon, Italian ja Iranin.

Tällä hetkellä kuningaskunta vastaanottaa päivittäin noin 4,500 XNUMX matkustajaa näistä maista.

Taudintorjuntaosaston apulaispääjohtaja Kajornsak Kaewjaras kertoi tänään, että kaikkien näistä riskikohteista tulevien matkustajien ja niillä viime aikoina vierailleiden tulee ilmoittaa itsensä viranomaisille.

Virkamiehet tarjoavat ilmaisen lääkärintarkastuksen ja pyytävät yhteystietoja koko oleskelunsa ajan valtakunnassa; valtion henkilöstö voi sitten seurata hyvinvointiaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/