Qatar on kieltänyt kaikilta Thaimaan kansalaisilta vierailun Qatariin ja 13 muuhun maahan

Qatar-

Qatar ilmoitti sunnuntaina, että se on päättänyt kieltää kaikki Thaimaan kansalaiset riippumatta siitä, oliko heillä pysyvä oleskelu, työlupa tms. uuden Covid-19-koronaviruksen puhkeamisen vuoksi.

Tilaus, johon kuului 13 muuta maata, jotka ovat Bangladesh, Kiina, Egypti, Intia, Iran, Irak, Libanon, Nepal, Pakistan, Filippiinit, Etelä-Korea, Sri Lanka ja Syyria, on maan mukaan väliaikainen.

On epäselvää, mitkä olivat luetteloon pääsyn ehdot, koska joissakin luettelossa olevista maista oli vain vähän tapauksia tai merkkejä taudinpurkauksesta, kun taas toiset jätettiin pois. Maa oli jo keskeyttänyt lennot Italiaan ja Italiasta aiemmin tällä viikolla.

Kaikki Qatarin viimeaikaiset tapaukset ovat olleet ulkomaalaisia ​​ja maassa vierailijoita, mikä sai Qatarin hallituksen päätöksen.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/