Thaimaa vahvistaa "suositeltavan" 14 päivän omakaranteenin KAIKILLE vierailijoille neljästä maasta ja kahdelta alueelta

Bangkok-

Tämä on kehittyvä tarina, ja hallitus toimittaa edelleen kaikki tiedot lehdistölle, maahanmuutolle, lentokentille ja muille osapuolille.

Thaimaan kansanterveysministeriö on vahvistanut virallisesti neljäntoista päivän "suositeltavan" omakaranteenin kaikille vierailijoille, ulkomaalaisille tai thaimaalaisille, jotka tulevat neljästä maasta tai kahdesta alueesta uuden Covid19-koronaviruksen puhkeamisen vuoksi. Nämä paikat on nimetty vaarallisiksi tartuntatautialueiksi.

Maat ovat Italia, Iran, Kiina ja Etelä-Korea.

Alueet ovat Macao ja Hongkong.

Näistä maista tulevat henkilöt "kutsutaan" olemaan omakaranteenissa hotelleissaan tai asuinpaikassaan XNUMX päiväksi, ja he tarvitsevat päivittäisen sisäänkirjautumisen ja terveydenhuollon ammattilaisten valvonnan.

Matkustajat eristetään, heitä tarkkaillaan ja he ovat johdonmukaisessa yhteydessä viranomaisiin ehdotetun karanteenijakson aikana. Ehdotettu karanteeni on voimassa riippumatta siitä, onko henkilö sairas vai ei vai onko hänellä oireita. Jos joku ei halua eristyä tai asettaa itsensä karanteeniin, hänet "kutsutaan" karanteeniin viralliseen valtion keskukseen.

Ilmoitus tehtiin virallisesti tänään iltapäivällä Thaimaan terveysministeriön lehdistötilaisuudessa noin kello 2. He eivät kertoneet tai vastanneet kysymyksiin siitä, milloin uudet säännöt tarkalleen astuvat voimaan.

Tämä ei koske ihmisiä, jotka käyttävät Thaimaan lentokenttiä kauttakulkuun toiselle lentoasemalle. Lisäksi matkustajille, jotka ovat kotoisin maista, annetaan mahdollisuus lentää muualle tai takaisin omaan maahansa verrattuna ehdotettuun karanteeniin.

Sääntöjen noudattamatta jättämisestä tai valehtelusta siitä, missä vieraili, rangaistaan ​​20,000 XNUMX bahtin sakolla.

Thaimaan matkailuviranomainen ilmoitti tiedottaneensa asianomaisten maiden suurlähetystöille varmistaakseen, että niiden kansalaiset ovat tietoisia uudesta politiikasta. He totesivat myös, että vaikka matkailu oli tärkeää, Thaimaan asukkaiden suojeleminen oli etusijalla ja TAT:n painopiste oli toistaiseksi kotimaan matkailussa.

Tilanteen kehittyessä maita voitaisiin lisätä tai poistaa luettelosta.

Tämä on kehittyvä tarina ja vielä tänä iltapäivänä valtion virkamiehet ovat selventäneet ja tehneet muutoksia. Me Pattaya Newsissa yritämme edelleen selventää annettuja lausuntoja.

Korjausilmoitus: Tämän artikkelin alkuperäisessä versiossa käytettiin sanaa pakollinen. Viranomaiset ovat sittemmin korjanneet alkuperäisiä lausuntoja ja sanovat nyt, että karanteeni on ehdotettu tai suositeltu, mutta ei pakollinen tai pakollinen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/