Thaimaassa ilmoitettiin vielä neljästä Covid-19-tapauksesta, kaikki äskettäin Iranista tai Italiasta

Bangkok-

Thaimaassa on tänä aamuna vahvistettu neljä uutta koronavirustapausta:

Tapaukset ovat:

1. Thaimaalainen mies, 20, palasi Iranista 27. helmikuuta ja meni sairaalaan 2. maaliskuuta Nakhon Si Thammaratissa
2. Thaimaalainen mies, 42, palasi Italiasta 2. maaliskuuta, meni sairaalaan 3. maaliskuuta ja hänet vietiin hoidettavaksi Chonburin sairaalaan.
3. Kiinalainen mies, 22, palasi Iranista ja häntä hoidetaan Bamrasanaradura Infectious Disease Institutessa. Hänellä havaittiin kuumetta, kun hän kuljetti Kiinaan Suvarnabhumin lentokentällä, eikä hän koskaan saapunut virallisesti maahan.
4. Italialainen mies, 29, saapui Thaimaahan 1. maaliskuuta, meni sairaalaan 2. maaliskuuta, häntä hoidettiin Chonburin sairaalassa

Thaimaassa on nyt yhteensä 47 tapausta Covid-19-koronaviruksen puhkeamisen jälkeen, joista 31 on toipunut ja palannut kotiin, viisitoista tällä hetkellä sairaalassa ja yksi kuollut mies, jolla oli myös lääketieteellisiä komplikaatioita ja denguekuume.

Taudinvalvontaosaston johtaja Thaimaassa Suwannachai Wattanayingcharoenchai, tautivalvontaosaston johtaja, vahvisti kaikki tämän päivän tapaukset ja sanoi, että heidän kontaktejaan jäljitetään.

Taudinvalvontaosasto lisäsi, että Thaimaassa ei edelleenkään ole merkkejä todellisesta yhteisön leviämisestä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/