Jomtien-tien rakentaminen on Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan 90-prosenttisesti valmis, ja sen odotetaan valmistuvan kuukaudessa

Pattaya -
Jomtien-tien rakentaminen on 90-prosenttisesti valmis ja väliaikainen U-käännös on tarkoitus avata liikenteen vähentämiseksi Pattayan kaupungin virkamiesten mukaan.

Pattayan apulaiskaupunginjohtajan Pattana Boonsawatin johtama virkailijaryhmä tarkasti rakennusalueen tänä viikonloppuna.

Mr. Pattana kertoi The Pattaya Newsille: "Tietä rakennetaan Jontien Second Roadin varrella, joka on noin 8 kilometriä pitkä ja jatkuu Phra Tamnak Roadille, Pattaya Third Roadille, Thep Prasit Roadille ja Attajinda Roadille."

"Tehtävät tietyöt koskevat pinnoittamista, viemärien asennusta ja liikennemerkkejä." hän lisäsi.

”Rakentamisen kokonaisbudjetti on 71.6 miljoonaa bahtia. Rakennusurakka oli alkanut viime vuoden kesäkuusta ensi kuuhun. hän selitti.

"Rakennus on nyt 90-prosenttisesti valmis. Sen odotetaan valmistuvan ensi kuussa." hän huomautti.

Viranomaiset ymmärtävät paikalliset valitukset monilla samaan aikaan kaivetuilla teillä, mutta korostivat, että se oli valitettavasti väistämätöntä, koska sopimus päättyy kuukauden kuluttua ja työt on saatava valmiiksi ennen sitä.

Turistibussien puutteen ja uuden koronaviruksen aiheuttaman liikenteen vähentyessä liikenne ei ole niin paha kuin olisi voinut olla, mutta tilapäinen U-käännös perustetaan auttamaan valituksia siitä, että u-käännöksiä ei ole saatavilla useiden kilometrien aikana rakentamisen vuoksi. Jomtien Second Roadilla.

Jomtienin rakennusurakka ja kuukauden töiden valmistumispäivämäärä eivät sisällä osaa Pattayan töistä, mukaan lukien Walking Street -alueen työt, jotka ovat juuri alkaneet asentaa myös uusia viemäriputkia. Walking Streetin piti alun perin valmistua lokakuussa, mutta se siirrettiin sesonkiajan jälkeen.

Kaapeleiden siirtäminen maan alle kaupungin halki on myös erillinen projekti, eikä sen arvioida valmistuvan kuukauden sisällä. Osa tästä sisältää Pratumnakin kukkulan alueella tehtävää työtä.

Kirjoittaja Adam Judd Pattaya Newsille

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/