Pattaya City lykkää Pattayan avoimet uintikilpailut Covid19-huolien vuoksi

Pattaya -
Pattayan kaupunginhallitus on lykännyt Pattayan avoimet uintikilpailut maailmanlaajuisesti leviävän uuden Covid-19-epidemian vuoksi.

Pattaya Cityn viranomaiset ovat ilmoittaneet Pattaya Newsille ja julkaisseet sosiaalisessa mediassa, että Pattaya Open Swimming Competition -kilpailut, jotka oli alun perin suunniteltu pidettäväksi 7.-8. maaliskuuta, on tehty lykkäämisestä.

Pattayan kaupungin viranomaiset korostivat, että Pattayalla ei ollut yhtään Covid-19-tapausta, ja siivoustoimenpiteet ja lykkäämiset olivat kaikki ennaltaehkäiseviä ja suunniteltu suojelemaan paikallisia, ulkomaalaisia ​​ja turisteja. Uintitapahtuma suunniteltiin Pattayan koululle, ja vanhemmat olivat ilmaisseet huolensa monista ulkomaisista uimareista, jotka osallistuivat maista, joissa on ollut runsaasti viruspurkauksia, mikä johti lykkäämiseen.

Uudelleenaikataulu päätetään lähiaikoina. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Pattaya Contact Centeriin 1337 24 tunnin ajan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/