Legend Siam Pattaya sulkeutuu väliaikaisesti COVID19-koronaviruksen Thaimaan talouteen kohdistuvien taloudellisten vaikutusten vuoksi

Pattaya-
Legend Siam Pattaya on suljettu tilapäisesti uuden koronaviruksen aiheuttaman Thaimaan taloustilanteen ja kaikkien työntekijöiden lomautuksen vuoksi.

The Legend Siam on julkaissut seuraavan ilmoituksen koko henkilökunnalle eilen:

Tiedotteessa sanottiin englanniksi: "Thaimaan viime vuoden talouden ja COVID-19-tilanteen vuoksi ympäri maailmaa monet turistit ovat peruneet matkansa erityisesti Chonburista ja Kiinasta, joka oli merkittävä liiketoimintamme lähde."

”Yhtiö ei voi jatkaa liiketoimintaamme tällä hetkellä, jolloin olemme menettämässä voittoa. Meidän on suljettava liike ja lopetettava henkilöstön palkkaaminen 3. maaliskuuta alkaen.” Ilmoitus jatkui.

"Henkilöstölle maksetaan kuitenkin korvauksia lain mukaan." Lausunto lisätty.

"Kiitos kaikille, jotka tekivät parhaansa yrityksen hyväksi. Pääset töihin uudelleen, kun talous- ja koronavirustilanne paranee. " Lausunto päättyi.

The Legend Siam mainostetaan suurena kulttuurihuvipuistona, jossa on esityksiä ja kulttuurikohteita Thaimaasta. Siinä on monia esiintyjiä, jotka esittävät monimutkaisia ​​esityksiä aseiden, ilmaakrobatian ja muiden kanssa.

Puiston omistajat sanoivat toivovansa avautuvansa uudelleen, kun taloudellinen tilanne paranee, ja painottivat tänään puiston sosiaalisessa mediassa huolestuneille faneille antamassaan tiedotteessa, että tämä on väliaikaista ja tekee kunnostustöitä ja parannuksia sulkemisen aikana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/