Koh Larnin matkustajalauttaliikenteen harjoittajien mukaan liiketoiminta elpyi pääasiassa venäläisten, intialaisten ja thaimaalaisten matkailijoiden takia

Pattaya-

Pattaya News -toimittajat vierailivat tänään Bali Hain laiturilla ja haastattelivat useita lauttaliikenteen harjoittajia, jotka liikennöivät Pattayan ja Koh Larnin välillä matkustajalauttoja saadakseen heidän mielipiteensä liiketoiminnan sujumisesta.

Katso videomme siitä, miltä Bali Hai Pier näytti tänä aamuna:

https://youtu.be/ntbIMHZMgCk

Pattaya on kärsinyt useilla matkailumarkkinoilla, mukaan lukien länsimaiset ulkomaalaiset bahtin voimakkuuden vuoksi ja kiinalaiset ulkomaalaiset uuden koronaviruksen puhkeamisen vuoksi. Tämä on saattanut monet paikalliset yrittäjät kamppailemaan, varsinkin ne, jotka palvelivat pääasiassa kiinalaisia ​​turisteja.

Kaikki eivät kuitenkaan kamppaile.

Wiraphan Somyot, 28, Puangpayom Prasitporn Ferry Company Limitedin operaattori, kertoi toimittajille, ettei hänen liiketoimintaansa ollut juurikaan vaikuttanut. Hän kuitenkin lisäsi, että pienten pikaveneiden kuljettajat kamppailivat, varsinkin ne, jotka veivät vain kiinalaisia ​​matkaryhmiä.

Hän totesi, että venäläisiä ja itäeurooppalaisia ​​turisteja saapuu saarelle edelleen massiivisesti ja että thaimaalaisia ​​turisteja vieraili saarella etenkin viikonloppuisin enemmän onnistuneiden kotimaanmatkailukampanjoiden ja suusta suuhun leviämisen ansiosta. täynnä kiinalaisten puutetta.

Hän sanoi myös, että intialaiset turistit pysyivät vakaina nykyisillä markkinoilla.

Videotoimittajamme, kuten yllä näkyy, osoittivat myös, että liiketoiminta Bali Hai Pier -laiturilla näytti sujuneen paremmin kuin muutama viikko sitten, kun koronavirusepidemia alkoi ja kiertueryhmät kiellettiin.

Haastattelimme viime viikolla Jomtien Beach Vendorsia, joka sanoi, että myös Itä-Euroopan liiketoiminta oli edelleen erittäin tervettä. Pattaya Beachin operaattorit sanoivat kuitenkin, että liiketoiminta supistui merkittävästi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/