Cobra Gold 2020 avataan virallisesti seremonioilla ja harjoituksilla

PHITSANULOKIN PROVINSI, Thaimaa – Taustana 450 palvelun jäsenen muodostelman johdosta johtajat ja arvohenkilöt julistivat Cobra Gold -harjoituksen 39. kierroksen virallisesti avatuksi seremonialla Akathotsarot Campilla 25. helmikuuta.

Thaimaan kuninkaallinen kenraali Pornpipat Benyasri, Thaimaan kuninkaallisten asevoimien puolustusvoimien päällikkö; Michael Heath, Yhdysvaltain suurlähetystö Thaimaassa; ja kenraalimajuri Pete Johnson, Yhdysvaltain armeijan Tyynenmeren apulaiskomentaja, johti seremoniaa. Heihin liittyi Japanin, Korean tasavallan, Indonesian ja Malesian suurlähettiläät sekä edustaja Singaporesta sekä monet muut arvohenkilöt ja kansalliset johtajat, jotka edustivat lukuisia muita osallistuvia maita.

Cobra Goldia tukevat Thaimaan kuninkaalliset ja Yhdysvaltain asevoimat. Tänä vuonna harjoitus kestää maaliskuun 6. päivään ja keskittyy humanitaariseen kansalaistoimintaan, kyberharjoitukseen, amfibiohyökkäysharjoitukseen, humanitaariseen apuun ja katastrofiapuharjoitukseen, joka huipentuu yhdistettyyn aseistautumiseen.

"Tämä on 39. Cobra Gold, mikä tekee siitä pisimpään käynnissä olevan kansainvälisen sotaharjoituksen maailmassa", Heath sanoi. "Vaikka Cobra Gold perustuu Yhdysvaltain ja Thaimaan välisen ystävyyden pitkälle ja rikkaalle historialle, harjoitus keskittyy selvästi tulevaisuuteen ja on kasvanut esittelemään monenvälistä ystävyyttä ja yhteentoimivuutta."

Uudet lisäykset harjoitukseen tuovat käyttöön maamiinojen purkuesittelyn ja F-35B Lightning II -hävittäjälentokoneen osallistumisen.

Harjoitus tehostaa turvallisuusyhteistyötä ja kehittynyttä yhteentoimivuutta kumppaneiden kapasiteetin lisäämiseksi monikansallisten monikansallisten ja yhdistettyjen työryhmien operaatioiden suunnittelussa ja toteuttamisessa.

"Cobra Gold -harjoitus toimii perustana jokaisen osallistuneen miehen ja naisen tiedoille, kyvyille ja sotilaallisille taidoille", Benyasri sanoi. ”Meille kaikille eri alueilta asuville on loistava tilaisuus harjoitella yhdessä kahden viikon ajan. Tämä antaisi meille varmasti mahdollisuuden oppia toisiltamme, jakaa ja saada mahtavia kokemuksia niin paljon kuin pystymme.

Cobra Gold pyrkii parantamaan osallistuvien maiden valmiuksia suunnitella ja toteuttaa yhdistettyjä ja yhteisiä operaatioita; rakentaa suhteita osallistuvien kansojen välille koko alueella; ja parantaa yhteentoimivuutta useissa toimissa, mukaan lukien merenkulun turvallisuuden parantaminen ja laajamittaisiin luonnonkatastrofeihin reagoiminen.

"Tämä harjoitus tarjoaa joukoillemme kriittisen tilaisuuden harjoitella yhdessä monimutkaisissa ja haastavissa tehtävissä, rakentaa luottamusta ja valmistaa meitä taistelemaan yhdessä, jos sitä koskaan tarvitaan palvelemiemme arvojen ja kansakuntien puolustamiseksi", Johnson sanoi.

Tänä vuonna osallistuvia maita ovat Thaimaa, Yhdysvallat, Singapore, Japani, Indonesia, Malesia ja Etelä-Korea.

Lähde: us.navy.mil

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/