USS Blue Ridge, Yhdysvaltain 7. laivaston lippulaiva saapuu Laem Chabangiin Cobra Gold 2020 -tapahtumaan

Seuraava on us.navy.milin ja Yhdysvaltain armeijan lehdistötiedote. Sisältö on heidän omaa.

LAEM CHABANG, Thaimaa – Yhdysvaltain 7. laivaston lippulaiva USS Blue Ridge (LCC 19) saapui 7. laivaston henkilökunnan kanssa Laem Chabangiin 23. helmikuuta suunnitellulle satamavierailulle osana jatkuvaa suhteiden rakentamistehtäväänsä Intian ja Tyynenmeren alueella. alueella.

Vierailu antaa yhdistetylle Blue Ridge/7th Fleet -tiimille mahdollisuuden jatkaa thaimaalaisille takaisin antamisen tasoaan yhteisöllisillä suhteilla ja 7th Fleet Bandilla, jotka isännöivät esityksiä yhteisössä. Lisäksi 7. laivaston johto osallistuu henkilökunnan keskustelusarjaan ammatillista vaihtoa varten thaimaalaisten kollegojensa kanssa.

Blue Ridgen viimeinen vierailu Thaimaahan oli huhtikuussa 2019. Kapteeni Craig Sicola, Blue Ridgen komentaja sanoo, että tämä vierailu korostaa Yhdysvaltain laivaston jatkuvaa sitoutumista Thaimaahan.

”Edellisestä vierailustamme on kulunut melkein vuosi, ja vaikka se saattaa tuntua lyhyeltä ajalta niille, jotka olivat täällä viime huhtikuussa, alueen maisema muuttuu jatkuvasti, joten on tärkeää näyttää, että olemme edelleen täällä. edelleen merkityksellinen ja sitoutunut Thaimaan kansalle”, Sicola sanoi.

Osa sitoutumisen perustasta tarjoaa Blue Ridgen ja 7th Fleetin henkilöstön mahdollisuudet antaa takaisin yhteisölle. Osa Blue Ridgestä ja 7th Fleet Sailorsista tukee yhteisösuhteiden (COMREL) tapahtumia. Merimiehillä on myös mahdollisuus kokea thaimaalaista kulttuuria laivan Morale, Welfare and Recreation (MWR) -ohjelman tarjoamilla lukuisilla retkillä, kuten norsuratsastuksessa ja kulttuurikohteissa.

"Thaimaa tarjoaa niin paljon merimiehillemme uuden kulttuurin oppimista ja itsensä rikastumista olemalla aktiivinen osallistuja yhteisöön", sanoi luutnantti James Hicks, Blue Ridgen pappi. "Olemme erittäin nöyriä mahdollisuudesta uppoutua yhteisöön ja antaa samalla jotain takaisin vastineeksi."

COMREL-mahdollisuudet antavat Sailorsille mahdollisuuden osallistua Thaimaan nuoriin kahdessa erillisessä tapahtumassa, joita isännöivät alueen paikalliset hyväntekeväisyysjärjestöt, joissa Sailors omistaa aikaa lasten kanssa vuorovaikutukseen pelien ja hauskojen aktiviteettien avulla.

Seitsemännen laivaston lippulaivana Blue Ridge tarjoaa mobiilin komento- ja ohjauskyvyn koko Intian ja Tyynenmeren alueella. Blue Ridgeä komentaa kapteeni Craig Sicola, ja se palvelee Expeditionary Strike Group 7:n/Task Force 7:n alaisuudessa, joka on laivaston ainoa eteenpäin sijoitettu amfibiojoukko.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/