Yhdistyneet arabiemiirikunnat kielsi kansalaisiaan vierailemasta Thaimaassa ja Iranissa COVID19-uuden koronaviruksen vuoksi

Yhdistyneet arabiemiirikunnat kieltävät kansalaisiaan matkustamasta Iraniin ja Thaimaahan "toistaiseksi varmistaakseen kansalaisten turvallisuuden ja terveyden" koronavirusepidemian vuoksi, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ulkoministeriö kertoi valtion uutistoimisto WAM:n mukaan. .

Ulkoministeriö kehottaa myös näissä kahdessa maassa tällä hetkellä oleskelevia emiraattien kansalaisia ​​ottamaan yhteyttä Arabiemiirikuntien suurlähetystöihin tai ottamaan yhteyttä ministeriöön lausunnossa mainittuun puhelinnumeroon.

Pattaya News huomauttaa, että Thaimaassa on ollut vain kolmekymmentäviisi tapausta, paljon vähemmän kuin monissa muissa maissa eikä yhtään moneen päivään, ja totesi tilanteen olevan hallinnassa. Thaimaassa ei ole kuollut yhtään potilasta, ja yli kaksikymmentä potilasta on toipunut ja päästetty sairaaloista ja lähetetty kotiin.

Thaimaa ei ole antanut hallitukselta virallista vastausta tähän päätökseen, mutta sen odotetaan antavan sen pian.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/