Thaimaan ulkoministeriö vastaa ulkomaille ja järjestöille, jotka kommentoivat Future Forward -puolueen hajoamista

BANGKOK (UM) – Lehdistötiedote Future Forward -puolueen hajoamisesta

1. Thaimaa pani merkille joidenkin maiden kiinnostuksen rikostapaukseen, joka johti Future Forward -puolueen hajoamiseen perustuslakituomioistuimen päätöksellä 21. helmikuuta 2020.

2. Tällainen päätös tehtiin maan perustuslakiprosessissa perustuslain ja poliittisista puolueista annetun lain BE 2560 (2017) mukaisesti, sanotun kuitenkaan rajoittamatta rikoksen luonnetta ja sen tekijöitä. Tässä yhteydessä on myös huomattava, että perustuslaki hyväksyi kansanäänestyksen ja toimi ohjaavana oikeusperiaatteena kaikille edellisiin parlamenttivaaleihin osallistuneille poliittisille puolueille.

3. Vaikka pysymmekin sitoutuneina demokraattisten arvojen ja poliittisen moniarvoisuuden vahvistamiseen, luotamme siihen, että kaikki Thaimaan ystävät suvereeniuttamme täysimääräisesti kunnioittaen antavat tavanomaista tukea maan korkeimman maalain harjoittamiselle aivan kuten teemme vastavuoroisesti kaikkien kanssa. kansainvälisen yhteisön jäseniä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/