Thai AirAsia X peruuttaa kaikki lennot Etelä-Koreaan suurimman osan maaliskuusta COVID19-tapausten lisääntymisen vuoksi

Etelä-Korea-

AirAsia X on perunut kaikki lennot Etelä-Koreaan 6.-27. maaliskuuta Covid-19-virusepidemian vuoksi.

Lentoyhtiö on tarjonnut kolme vaihtoehtoa matkustajille, joita tämä peruutus koskee:

➤ Matkustajat voivat siirtää saman reitin matkapäivää yhden kerran 30 päivän sisällä alkuperäisestä aikataulusta ilman lisäkuluja. Se riippuu kuitenkin lennolla olevien paikkojen saatavuudesta ja määritellyistä ehdoista.

➤ Matkustajat voivat pitää pisteensä AirAsia BIG -pistepalkintotilillä tulevia matkoja varten, jotka tulee varata 90 kalenteripäivän sisällä alkuperäisestä aikataulusta. Matkustajat voivat kuitenkin ajoittaa uuden matkapäivän voimassaolon päättymispäivän jälkeen, jos lentoaikataulu on vielä saatavilla.

➤ Matkustajat voivat pyytää täyden hyvityksen kaikista Etelä-Koreasta lähtevistä ja Etelä-Koreasta lähtevistä lennoista.

Lentoyhtiö ilmoittaa huolissaan oleville matkustajille peruutuksesta sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Sillä välin matkustajat voivat pyytää tarjouksia Ava Live Chatin kautta osoitteessa support.airasia.com. Jos varaus tehdään jälleenmyyjän tai online-matkatoimiston kautta, matkustajien on edettävä sen välittäjän kautta, jolta he ovat tehneet varauksen. Lentoyhtiö seuraa kuitenkin tilannetta tarkasti ja päivittää tietoja säännöllisesti.

Matkustajat voivat löytää uusimmat päivitykset Twitterin kautta: @AirAsia_Thai ja Facebook: facebook.com/airasia. He voivat ottaa yhteyttä asiakastukeen Twitterissä: @AirAsiaSupport, kun taas he voivat tarkistaa lennon tilan "Flight status" -kohdasta verkkosivustolla: airasia.com.

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30382635

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/