Thaimaalaisten miesten ryhmä väitti hyökkäävän korealaiseen turistiin kieltäytyessään antamasta rahaa thaimaalaiselle naiselle Pattayalla

Pattaya-
Väitetään, että joukko thaimaalaisia ​​miehiä hyökkäsi korealaiseen turistiin, kun hän kieltäytyi antamasta rahaa naiselle, jonka hän oli tavannut olutbaarissa Pattayassa aikaisin tänä aamuna.

Tämä tarina on päivitetty. Katso tästä:

https://thepattayanews.com/2020/02/20/suspects-involved-in-alleged-assault-on-korean-tourist-in-pattaya-apologize-charges-dropped/

Sung Ho lm, 57-vuotias, Korean kansalainen, teki ilmoituksen Bang Lamungin poliisille tänä aamuna.

Hän kertoi poliisille, että hän oli tavannut naisen olutbaarissa Soi Buakhaossa aiemmin illalla.

He joivat yhdessä baarissa, ennen kuin hän suostui menemään hänen kanssaan hänen moottoripyörällään viettämään aikaa ja juomaan muualla Banglamungin poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan.

Hän pyysi häntä pysähtymään Naklua Roadilla olevaan kauppaan, ja hän kieltäytyi, ja sitten hän halusi lähteä ja pyysi rahaa poissaoloajaltaan.

Herra Sung kieltäytyi antamasta hänelle rahaa, koska hän sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, mihin rahat oli tarkoitettu ja ettei hän ollut koskaan sanonut haluavansa käydä ostoksilla.

Kaksi miestä moottoripyörällä pysähtyi kysymään, mikä oli vialla, sillä kiista oli erittäin äänekäs ja aiheutti yleistä levottomuutta. Keskusteltuaan thaimaalaisen naisen kanssa he pyysivät herra Sungia maksamaan naiselle useita tuhansia bahtia ongelman välttämiseksi.

Sung sanoi, ettei hänellä ollut rahaa, ja kieltäytyi maksamasta uudelleen ennen kuin miehet löivät häntä kasvoihin monta kertaa.

Thaimaalainen ja nainen kiihtyivät yhdessä, Sung lisäsi. Banglamungin poliisi etsii epäiltyjä ja tarkastaa valvontavalvontaa alueella. He palaavat myös olutbaariin, jossa nainen työskentelee puhuakseen omistajan kanssa ja keskustellakseen tilanteesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/