137 Wuhanista palannutta Thaimaan kansalaista vapautettiin COVID19-karanteenista ja päästettiin kotiin

Sattahip –
137 Wuhanista palannut Thaimaan kansalaista on vapautettu koteihinsa 14 päivän karanteenin jälkeen COVID19-koronaviruksen vuoksi erityisessä merisairaalassa Sattahipissa.

Tänä aamuna apulaisterveysministeri Sathit Pitutaecha, Chonburin kuvernööri Pakkarathorn Thienchai, lääkintähenkilöstö ja merivoimien upseerit tapasivat evakuoidut Thaimaan kuninkaallisen laivaston tukikohdassa Sattahipissa.

137 Thaimaan kansalaista lähetettiin lämpimästi 14 pitkän karanteenipäivän jälkeen. Heidän annettiin mennä kotiin viimeisen kattavan lääkärintarkastuksen jälkeen.

Yhdelle evakuoidulle jatketaan hoitoa paikallisessa Sattahip-sairaalassa mahdollisten COVID19-oireiden ilmetessä ja hän on ollut karanteenissa muiden luota useiden viikkojen ajan.

Osa evakuoiduista palasi kotiin perheineen ja osa lähetettiin kotiin Thaimaan kuninkaallisen laivaston henkilökunnan busseilla.

Eilen illalla 18 pidettiin kiitostilaisuus evakuoiduille, viranomaisille ja henkilökunnalle. Sytytettiin kynttilöitä ja jaettiin lahjoja.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto ja lääkintäviranomaiset vakuuttivat yleisölle, että kaikki evakuoidut olivat läpäisseet kaikki lääketieteelliset testit eivätkä olleet vaaraksi suurelle yleisölle.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/