Thaimaan hallitus sanoo, että vettä riittää kuivuudesta huolimatta sadekauteen asti

LOPBURI (NNT) – Maatalous- ja osuuskuntien ministeriö on vakuuttanut yleisölle riittävästi vettä jäljellä olevan kuivan kauden ajan, kun taas asiaankuuluvat virastot työskentelevät täyttääkseen padot Chao Phraya -joen varrella.

Varamaatalousministeri Thammanat Prompow yhdessä johtajien ja asiaankuuluvien virastojen virkailijoiden kanssa kokoontuivat eilen Pasak Jolasidin padolle Lopburin maakunnassa arvioimaan nykyisen kuivuuden vaikutuksia.

Helikopterilennon jälkeen alueen yli Thammanat korosti, että tämän vuoden kuivuutta voidaan pitää pahimpana moneen vuoteen, mutta kuninkaallinen kasteluosasto on vakuuttanut maanviljelijöille ja yleisölle, että jäljellä oleva vesi riittää normaaliin päivittäiseen toimintaan. , paitsi sesongin ulkopuolisessa riisinviljelyssä.

Neljästä suuresta padosta eli Bhumibolista, Sirikitistä, Kwae Noi Bam Rung Danista ja Pasak Jolasidista kootut tilastot osoittavat, että noin 3.477 miljardia kuutiometriä eli 19 % kokonaiskapasiteetista on varastossa, sen jälkeen, kun marraskuun mittaus oli jatkuvasti 5.377 miljardia kuutiota. mittari.

Vedenkorkeutta pidettiin jo tuolloin toiseksi alimpana 20 vuoteen, vain vuoden 2015 jälkeen, mikä on vain 4.247 miljardia kuutiometriä.

Patojen tavanomaista alhaisemmat vedenpinnat johtuvat epätavallisista sääolosuhteista, mikä johtaa tavallista vähemmän sateisiin. Yleisöä kehotetaan käyttämään vettä säästeliäästi, kun taas maanviljelijöiden on pidättäydyttävä riisinviljelystä sesongin ulkopuolella.

Täydellinen sateenpoistooperaatio on tarkoitus suorittaa tänään alkaen, jotta padot voivat lisätä veden varastointia.

Kuivuus valtakunnassa kestää yleensä marraskuusta toukokuuhun.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/