Thaimaa ilmoittaa vielä yhdestä vahvistetusta COVID19-tapauksesta, mikä nostaa Thaimaassa 35:een

Bangkok-

Terveysministeriö ilmoitti maanantaina, että Thaimaassa on todettu yksi uusi COVID19-koronavirustapaus ja se lisää Singaporesta ja Japanista saapuvien vierailijoiden seulontaa.

Uusi tapaus, 60-vuotias kiinalainen nainen, jonka kahdeksan perheenjäsentä sai aiemmin viruksen, nostaa Thaimaan tapausten kokonaismäärän 35:een tammikuusta lähtien, terveysministeriön pysyvä sihteeri Sukhum Kanchanapimai kertoi tiedotustilaisuudessa tänään Bangkokissa.

"Tämä on yhdeksänhenkisen kiinalaisen perheen vanhemmasta tapauksesta, ja he kaikki ovat nyt saaneet tartunnan. He ovat kaikki olleet karanteenissa ja sairaaloissa viikkoja, eivätkä he aiheuta uhkaa suurelle yleisölle. Hän kertoi tiedotusvälineille.

Viisitoista Thaimaan tartunnan saaneista on toipunut ja palannut kotiin, hän lisäsi, kun taas 20 ihmistä on edelleen hoidossa turvallisissa sairaaloissa.

Kuva: Adam Judd, The Pattaya News, otettu Central Festival Pattayassa merkistä, joka osoittaa tukea COVID19-viruksen uhreille Wuhanissa.

Katso lisää:

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1859434/thailand-records-1-new-case-of-coronavirus

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/