Pattaya järjestää vuosittain LGBTIQ-yhteisön PRIDE-kulkueen

Pattaya-

Huomasitko liikenteen toisella ja Beach Roadilla tavallista hitaampaa lauantai-iltapäivänä noin klo 5 00. helmikuuta?

Tämä johtuu siitä, että Pattaya järjesti vuotuisen PRIDE-kulkueensa yhdessä Central Festivalin ja monien paikallisten yritysten sekä useiden aktivistijärjestöjen kanssa.

Paraati juhlistaa LGBTIQ-yhteisöä (lesbo, homo, biseksuaali, transsukupuolinen, interseksuaali ja queer) ja keskittyy myös näiden ryhmien oikeuksiin ja lailliseen tunnustamiseen Thaimaassa.

Vaikka homoavioliitto ja transsukupuolisten yhtäläiset oikeudet ovat laajalti hyväksyttyjä ja nähtyjä Thaimaassa, ne eivät ole vieläkään lakikirjoissa, ja organisaatiot ovat ajaneet näitä muutoksia eteenpäin viime vuosina. Lisäksi tällä hetkellä miehen on mahdotonta olla laillisesti nainen henkilökortin yms.

Parade kulki Royal Garden Mall -ostoskeskuksesta Central Festivalille, ja siellä oli kaksi marssibändiä, kymmeniä kellukkeita, ryhmiä ja tanssijoita sekä sähköjuhlatunnelmaa.

Sadat turistit seisoivat paraatireitillä katsomassa tapahtumaa, monet heiluttivat sateenkaarilippuja tukeakseen LGBTIQ-oikeuksia.

Tässä muutamia kuvia, jotka otimme tapahtumasta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/