Chonburi Immigration esittelee liikkuvan "älyauton" ulkomaalaisten passin tilan tarkistamiseksi satunnaisesti

Pattaya-

Naew Na kertoi, että upouusi BMW-älyauto lähetettiin toimintaan Pattayassa keskiviikkona Chonburin maahanmuuttojohtajan Pol Col Naren Khreuangsanukin käskystä.

Ei kestänyt kauaa, kun BMW:llä – joka oli varustettu huippuluokan sisäisellä diagnostiikalla – käytettiin tarkistamaan kotinsa ulkopuolella Etelä-Pattaya Soi 7:ssä kävelevän ulkomaalaisen asema.

Ajoneuvoa käytetään maahanmuuton mukaan epäilyttävän näköisten ja toimivien ulkomaalaisten passien nopeaan tarkistamiseen eri puolilla kaupunkia. Ajoneuvon tietokoneella on mahdollisuus tarkistaa välittömästi ulkomaalaisten passi ja rikostausta.

Maahanmuutto huomasi pian, että Imadh. M., 54, Sudanista, oli Thaimaassa laittomasti suoritettuaan hänelle satunnaisen tarkastuksen ajoneuvosta.

Hänet vietiin Pattayan poliisiasemalle käsittelyä varten, ja hänet karkotetaan ja lisätään mustalle listalle hänen kustannuksellaan.

Pol Col Naren paljasti, että tämä kaikki oli osa IB:n johtajan kenraaliluutnantti Sompong Chingduangin suunnitelmaa vapauttaa Thaimaa laittomista ulkomaalaisista ja ulkomaalaisista jopa turhaan.

Pattaya News huomauttaa, että profilointi ja passin pysäyttäminen satunnaista passintarkastusta varten on täysin laillista Thaimaassa. Thaimaan lain mukaan passi on aina oltava mukanasi, vaikka käytännössä kopio on yleensä sallittu. Kopiossa on oltava henkilöiden saapumis- ja viisumileima, ei vain henkilöllisyyssivu.

Chonburi Immigration kertoi tiedotusvälineille jatkavansa satunnaisia ​​tarkastuksia Pattayassa päivittäin etsiessään epäilyttäviä henkilöitä. He eivät määrittäneet tarkasti, mikä tekee yksilöstä epäilyttävän. Maahanmuuttovirasto totesi myös, että maassa laillisesti oleskelevilla ja sääntöjä noudattavilla ei ole mitään syytä huoleen ja normaali tarkastus kestää vain muutaman sekunnin.

Yleisön tulee edelleen soittaa numeroon 1178 ilmoittaakseen maahanmuuttolain rikkomuksista tai jos he uskovat, että joku on ylittänyt oleskeluajan tai oleskelemassa maassa laittomasti.

Lähde: Naw Na

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/