Thaimaan hallitus antaa taloudellista ja henkistä apua kaikille Koratin joukkoampumisen uhreille ja maksaa loukkaantuneiden hoitolaskut

NAKHON RATCHASIMA -Thaimaan pääministeri vieraili tänään iltapäivällä Maharajin sairaalassa tapahtuneen ammuskelun uhrien luona ja vakuutti heille, että viranomaiset ovat ryhtyneet toimiin.

Pääministeri ja puolustusministeri kenraali Prayut Chan-o-cha, varapääministeri kenraali Prawit Wongsuwon, varapääministeri / kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul ja sisäministeri kenraali Anupong Paojinda vierailivat Maharaj Nakhon Ratchasima -sairaalassa ammuskelun uhrien luona.

Pääministeri sanoi, että kaikkiaan 27 kuolonuhria raportoitiin, mukaan lukien yksinäinen ampuja, joka tapettiin laittomasti, ja 57 muun kerrottiin loukkaantuneen, joista 25 on päästetty palaamaan kotiin. Kuolonuhrien määrä on noussut 30:een, koska useita muita ruumiita löydettiin hänen puhuttuaan ostoskeskuksessa.

Hallitus ottaa vastuun kaikista loukkaantuneiden sairaanhoitokuluista, kun taas kansanterveysministeriön ja mielenterveysosaston muodostamat lääkintäryhmät huolehtivat loukkaantuneiden ja surmattujen uhrien omaisten mielenterveydestä.

Myös sosiaali- ja turvallisuusministeriö auttaa uhreja.

Pääministeri sanoi seuranneensa tiiviisti tilannetta, jossa ampuja oli raskaasti aseistettu ja piti ihmisiä panttivankeina Koratin terminaalissa 21, ja kehotti viranomaisia ​​ylläpitämään ihmisten turvallisuutta.

Hän kiitti lääkintähenkilöstöä ja sairaanhoitajia täysin loukkaantuneiden uhrien hoidosta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/