Matkailuministeriö harkitsee turistimaksujen keräämistä kaikilta Thaimaan kansainvälisiltä turisteilta

BANGKOK(NNT) – Matkailu- ja urheiluministeriö on ottanut käyttöön ajatuksen kerätä kansainvälisiltä vierailijoilta maksuja matkailukohteiden ja luonnonvarojen kunnostamisesta sekä vakuutusetujen tarjoamisesta erityisesti matkailijoille.

Matkailuministeriö järjesti äskettäin ensimmäisen työpajansa, jossa kerättiin mielipiteitä valtion virastoilta ja matkailualalla toimivilta yksityisiltä yrityksiltä sekä vakuutusyhtiöiltä ja valmiusrahastoilta. Suurin osa osallistujista sanoo, että toimenpide on otettava käyttöön sopivana ajankohtana kansallisen matkailun häiriön minimoimiseksi. He ovat myös pyytäneet tarkempia tietoja suunnitelmasta käyttää nähtävyyksien peruskorjaukseen ja vakuutusetuihin kerättyjä maksuja.

Matkailu- ja urheiluministeriö pitää toisen istunnon kerätäkseen lisää mielipiteitä ja kokoaa kaikki ehdotukset yhteen ja toimittaa ne Thaimaan matkailurahaston hallitukselle, kansalliselle matkailupolitiikan komitealle ja lopulta hallitukselle harkittavaksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/