Konnasotilas tappoi ainakin 21 ihmistä ammuskelussa Terminal XNUMX -ostoskeskuksessa Koratissa

KORAT – Thaimaan kuninkaallinen poliisi sanoi edelleen etsivänsä rynnäkkökiväärillä aseistettua sotilasta, joka ampui ainakin 12 ihmistä Nakhon Ratchasimassa lauantai-iltana.

Sotilas, joka tunnetaan nimellä Sgt. Poliisin mukaan Jakkrapanth Thomma varasti Humveen tukikohdastaan ​​ja lähti ampumiseen Koilliskaupungissa.

Jakkrapan meni myöhemmin sisään Terminal 21 -ostoskeskuksen paikalliseen haaratoimistoon ja ampui sisällä olevia ostajia näennäisesti sattumanvaraisesti, tutkijat sanovat.

Jakkrapanth näytti myös julkaisseen useita valokuvia ja videoita hyökkäyksestään sosiaalisen median tililleen sekä tekstipäivityksiä. Lehdistöstä lähtien Facebook on nyt sulkenut hänen tilinsä.

"Olen nyt väsynyt", Jakkakrapanth sanoi kameraan sotilaskypärässä ja univormussa, "en voi enää liikuttaa sormeani."

Tapauksen alustavien tietojen mukaan kuolleita ovat moottoripyörätaksin kuljettaja, taksinkuljettaja ja opiskelija.

Silminnäkijöiden sosiaalisessa mediassa julkaisemissa videoissa Jakkrapanth ampuu kiväärillä väkijoukkoon ja vilkkaaseen liikenteeseen ostoskeskuksen lähellä.

Ainakin yksi kaasupullo räjähti hyökkäyksen aikana.

Hyökkäyksen motiivit ovat epäselviä ja epäilty on vielä lehdistön ajan vapaana.

Tämä on kehittyvä tarina ja sitä voidaan päivittää säännöllisesti.

Jotain lähdemateriaalia Khaosodista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/