Pattaya Music Festival 2020 on ensi kuussa!

Pattaya -
Pattaya Music Festival 2020 järjestetään ensi kuussa.

Tapahtuman järjestävät Pattayan kaupunki ja Chonburin maakunnan hallintojärjestö.

Tapahtuma järjestetään kaksi päivää 20.-21. maaliskuuta Pattaya Beachillä ja Jomtien Beachillä neljällä lavalla kuuluisien thaimaalaisten laulajien ja bändien konserteille.

Tapahtuman tavoitteena on tukea Pattayan matkailua, erityisesti kotimaan matkailua, sekä piristää Pattayan ja Chonburin taloutta.

Konsertti on ilmainen, mutta siellä on myös monia myyjiä ja markkinat Beach Roadin varrella.

Tarkkoja tiesulkuja ei ole vielä ilmoitettu, mutta perinteisesti Beach Road on suljettu tuhansia kävijöitä houkuttelevan tapahtuman ajaksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/