Kiinan suurlähetystö ja Kiinan sosiaalinen media ylistävät Thaimaata tuesta koronaviruksen aikana

Kiinalaiset ovat tehneet suuren vaikutuksen Thaimaan ja sen kansan heille tarjoamasta moraalisesta ja aineellisesta tuesta, mukaan lukien heidän Majesteettiensa kuningas ja kuningatar sekä kaikki Thaimaan yhteiskunnan osa-alueet.

Kiinan Thaimaan suurlähetystön tänään antamassa lausunnossa todettiin, että heidän majesteettinsa olivat lähettäneet tukiviestin Kiinan presidentille Xi Jinpingille sekä lääkintätarvikkeita, kuten kasvonaamioita, kirurgisia käsineitä ja kylpytakeita sekä lääkkeitä.

Pääministeri Prayut Chan-o-cha, edustajainhuoneen puhemies Chuan Leekpai, ministerit ja monet muut poliitikot lähettivät myös moraalista tukea tarjoavia viestejä, kun taas monet muut lahjoittivat rahaa ja materiaaleja kiinalaisille, erityisesti Wuhanin asukkaille.

”Nämä inspiroivat ja tekivät syvän vaikutuksen kiinalaisiin. Kiinalaiset eivät koskaan unohda thaimaalaisia ​​veljiä ja sisaria, jotka tukivat meitä kriisin aikana. Thaimaan ihmisten kiintymys ja syvä ystävyys kriisin aikana selittää sanan "samassa veneessä ajamisesta" Kiinan ja Thaimaan välillä – yhdessä selviämme tästä kriisistä, lausunnossa sanottiin.

Thaimaan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul selitti tänään, miksi Thaimaan hallitus päätti olla kieltämättä kiinalaisten turistien maahantuloa estääkseen uuden koronaviruksen leviämisen Thaimaassa, kuten kymmenet muut maat olivat tehneet, sanoen, että kieltojen tai äärimmäisten rajoitusten jälkeen Kiinalaiset turistit eivät ole osoittautuneet täysin tehokkaiksi taudin leviämisen estämisessä, Thaimaan hallitus valitsi tiukat seulontaprosessit saapuville ja sairaiden hoidolle, mikä vaatii lääkintähenkilöstöltä kovaa työtä.

Hän sanoi, että hallituksen päätös sai Kiinan kiitosta ja auttaa lujittamaan Thaimaan ja Kiinan välisiä suhteita kestävästi.

Pattaya News toteaa, että Pattayassa on järjestetty monia Kiinan tukemiseksi tapahtumia ja paraatteja, mukaan lukien yksi Walking Streetillä, jonka pormestari piti viime iltana osoittaakseen yhtenäisyyttä ja tukea.

Lähde: ThaiPBS ja Pattaya Newsin lisämateriaalia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/