Muutama viimeinen kiinalainen kiertueryhmä Thaimaassa ja Pattayassa lähdössä muutaman seuraavan päivän aikana

Pattaya-

Thaimaan hallitus on ilmoittanut, että viimeisten kiinalaisten kiertueryhmien Pattayassa ja Thaimaassa on määrä lähteä muutaman seuraavan päivän aikana, monet tänä iltana.

Maassa vielä olevat kiinalaiset matkaryhmät saapuivat ennen kuin Kiinan hallitus kielsi ulospäin suuntautuvat matkaryhmät 26. tammikuuta, koska pelättiin maata tuhoavan uuden koronaviruksen mahdollisesta leviämisestä.

Pattayassa The Pattaya News on havainnut muutamia ryhmiä tänä aamuna edelleen kaupungissa, mutta suurin osa on melkein poissa. Bali Hai Pier seisoi lähes tyhjänä viime iltana auringonlaskun aikaan, jolloin turisteja ja kiertoajelubusseja on yleensä tuhansia.

Tyhjä Bali Hai Pier auringonlaskun aikaan 2. helmikuuta 2020.

Kaikkien retkiryhmien jäsenten terveyttä ovat seuranneet matkaoppaat ja matkaviranomaiset heidän oleskelunsa aikana.

Monet Pattayan alueen yritykset, jotka ovat riippuvaisia ​​kiinalaisista turisteista, kuten pikavenematkat, kalaravintolat, nähtävyydet, kuten kelluvat markkinat ja Sanctuary of Truth, kabareeesityksiä ja paljon muuta, muuttavat suuntaa kiellon aikana keskittyäkseen muiden matkailijoiden houkuttelemiseen. paikat ja tarjoaa erikoistarjouksia ja tarjouksia.

Jotkut yritykset, kuten Pattaya Bayn kalaravintoloiden laivat, sulkeutuvat vähintään kuukaudeksi.

Yksittäiset Kiinasta tulevat turistit saavat edelleen matkustaa Thaimaahan, vaikkakin tiukkojen terveystarkastusten ja rajoitusten alaisina.

Pattaya Beach 3. helmikuuta 2020 huomattavasti vähemmän turisteja.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/