Thaimaan viranomaisten mukaan toista potilasta hoidetaan uudella lääkeyhdistelmällä, joka onnistui toisen potilaan hoidossa

Bangkok-

Toista Wuhanin koronaviruspotilasta hoidetaan yhdistelmällä HIV/aids- ja flunssalääkkeitä, jotka Thaimaan terveysministeriön virkamiesten mukaan onnistuivat toisen tartunnan saaneen potilaan hoidossa, Thaimaan viranomaiset sanoivat maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Tohtori Kriangsak Atipornwanich, yksi koronaviruspotilaita hoitavista lääkäreistä, kertoi toimittajille, että viranomaiset odottavat testituloksia selvittääkseen toisen tällä lääkeyhdistelmällä hoidetun potilaan tilan.

Thaimaan terveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi samassa tiedotustilaisuudessa, että ensimmäinen tapaus koski 71-vuotiasta naista, jolla oli "vakavimmat" oireet kaikista Thaimaassa todetuista 19 koronaviruspotilaasta. Hän reagoi positiivisesti lääkeyhdistelmään suuremmilla annoksilla, eivätkä hänen lääketieteelliset testinsä enää osoita viruksen merkkejä.

Hän toipuu edelleen sairaalassa.

Charnvirakul sanoi, että hänen tapauksestaan ​​tiedotetaan. "Muut akateemiset, lääketieteelliset tai tutkimuslaitokset voivat ottaa tämän hoitotuloksen ja löytää lisää faktoja", hän sanoi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/