Thaimaan kansalaiset Wuhanissa evakuoidaan todennäköisesti Pattayan U-Tapeon lentokentän kautta tiukimpien varotoimien mukaisesti

Rayong –
Thaimaan kuninkaallinen laivasto valmistelee U-Tapao Rayong-Pattayan kansainvälisellä lentokentällä 161 thaimaalaisen evakuointia Wuhanista Kiinasta, joka kärsii tappavasta virusepidemiasta jo huomenna 4. helmikuuta.

Air Asiasta lähetetään lentokone Wuhaniin tuomaan thaimaalaiset takaisin kotiin ilmaiseksi.

Nämä thaimaalaiset asetetaan karanteeniin neljätoista päiväksi paljastamattomassa paikassa lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan kanssa. He saapuvat lentokentälle erillään muista matkustajista täyden lääkäreiden ja sotilaallisen saattajan kanssa.

Thaimaan laivaston komentaja amiraali Luechai Rujdit sanoi: "Thain hallitus on valmis evakuoimaan thaimaalaisia ​​Wuhanista".

"Nyt he vielä viimeistelevät, mille lentokentälle he saapuvat, mutta se on todennäköisesti U-Tapaon kansainvälinen lentokenttä." Hän lisäsi, että laivasto oli valmis auttamaan karanteenissa, mutta sitä ei saatu päätökseen.

Lopullinen vahvistus evakuoinnista ja lentokentältä on tulossa pian, sanoo Thaimaan hallitus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/