Pattayan kaupungin viranomaiset pitävät mielenosoituksen osoittaakseen tukensa Kiinalle, kun he taistelevat uutta koronavirusta vastaan

Pattaya rohkaisee Kiinaa taistelemaan uutta koronavirusta vastaan

Pattaya -
Pattaya on rohkaissut Wuhania ja koko Kiinaa jatkamaan taistelua uuden koronaviruksen puhkeamista vastaan.

Pattayan kaupungintalolla mielenosoitusta johti tänä aamuna Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem. Mielenosoituksen tarkoituksena oli osoittaa solidaarisuutta Kiinalle niiden taistelussa virusta vastaan ​​ja että Pattaya seisoo Kiinan takana ja uskoo täysin siihen, että se ratkaisee epidemian.

Pattayan kaupungin pormestari osoitti tukea Kiinalle ja Thaimaalle tämänpäiväisessä mielenosoituksessa.

Virkamiehet ja osallistujat huusivat rohkaisevia sanoja, kuten "Pattaya rohkaisee kiinalaisia ​​taistelemaan virusta vastaan". Ja "Pattaya rakastaa Kiinaa, parane pian!"

Pormestari Sonthaya sanoi mielenosoituksessa "Koronavirus on vaikuttanut vakavasti matkailuun ja talouteen kaikkialla maailmassa. Seisomme Kiinan takana taistelussa virusta vastaan ​​ja välitämme todella kaikkien sen kansalaisten terveydestä. Uskomme äärimmäisen vahvasti siihen, että Kiina ratkaisee tämän kriisin ja Thaimaa ja Pattaya ovat täällä toivottamassa heidät takaisin avosylin."

"Pattayalla vierailee vuosittain noin kolme miljoonaa kiinalaista." Hän lisäsi.

”Haluamme myös varmistaa muille Pattayalla vieraileville 15 miljoonalle turistille sekä paikallisille asukkaillemme ja ulkomaalaisillemme, että olemme ryhtyneet kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin viruksen estämiseksi Pattayassa. Pattayalla ei ole yhtään epäiltyä tai vahvistettua tapausta ja kaupunki on turvallinen. Hän päätteli.

Pattaya News lisää, että muutamat viimeiset kiinalaiset matkaryhmät, jotka jäivät maahan ja Pattaya, jotka saapuivat ennen kuin Kiina kielsi ryhmämatkat, lähtevät todennäköisesti lähipäivinä, monet tänä iltana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/