100,000 XNUMX bahtia mereneläviä valui tielle onnettomuuden aikana Chonburissa

Chonburi-
Meren antimia löydettiin hajallaan tieltä Ban Bueangissa eilen tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta klo 2:XNUMX Ban Bueangissa Klang Roadilla eilen.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle ja havaitsivat, että mereneläviä kuljettanut lava-auto oli törmännyt maata kuljettavaan kuorma-autoon.

Pakettiauton matkustaja vietiin sairaalaan valittaen rintakipuja. Lava-auton kuljettaja, 27-vuotias Mr. Chalit Kathong, sanoi, että hänen edessään ollut ajoneuvo oli pysähtynyt välittömästi. Hän vältti törmäyksen, mutta törmäsi maaperävaunuun väistyessään.

Onnettomuus aiheutti arviolta 100,000 XNUMX bahtia meren antimia roiskunut tielle.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/