Thaimaan lääkärit julistavat menestystä koronaviruksen hoidossa flunssa- ja aids-lääkkeillä

Thaimaan lääkärit ovat julistaneet flunssa- ja AIDS-lääkkeiden käytön onnistuneeksi koronaviruspotilaiden hoidossa sen jälkeen, kun niitä käytettiin kiinalaiselle naiselle, jolla on vaikeita oireita.

Kaksi Bangkokissa sijaitsevan Rajavithin sairaalan lääkäriä – asiantuntijalääkäri tohtori Kriangsak Atipornwanich ja erikoislääkäri Subsai Kongsangdao – sanoivat Bangkokissa pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että 71-vuotiaan naisen kohdalla havaittiin parannuksia 48 tuntia näiden kahden annon jälkeen. lääkeryhmiä.

Nainen vietiin ensin Hua Hinin sairaalaan ja siirrettiin sitten Rajavithin sairaalaan 29. tammikuuta.

Todettuaan hänellä oli vakavia oireita, lääkärit päättivät käyttää oseltamiviiria, Lähi-idän hengitystieoireyhtymän koronaviruksen (MERS) hoitoon käytettävää flunssalääkettä, sekä lopinaviiria ja ritonaviiria, kahta AIDS-lääkettä.

Tri Kriangsak myönsi, että kiinalaiset olivat jo käyttäneet AIDS-lääkkeitä uuden koronaviruksen hoitoon.

Katso lisää: https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1849024/thai-doctors-say-two-drug-groups-help-cure-patient

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/