Pattayan Maya-musiikkifestivaali jatkuu tänä viikonloppuna Kiinan koronaviruksesta huolimatta virallisesti yhteistyössä Bangkokin sairaalan kanssa lääketieteellisten seulonnan, kasvonaamion ja lämpöskannerien osalta

Pattaya -
Maya Music -festivaali, johon odotetaan saapuvan kymmeniä tuhansia kävijöitä, jatkuu tänä viikonloppuna monilla varotoimilla heidän virallisen kumppaninsa Bangkok Hospital Pattayan kanssa.

Maya Music Festival -tiimi ilmoitti tänään "Olemme erittäin huolissamme Kiinan koronavirustilanteesta ja jaamme faniemme huolenaiheet."

"Virallinen kumppanuus Bangkok Hospital Pattayan henkilökunnan kanssa huolehtii kaikista osallistujista festivaalin aikana."

"Thaimaalaisille ja ulkomaalaisille tulee kaksi erillistä sisäänkäyntiä. Festivaalille osallistuu suuri määrä kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​turisteja.

"Kaikki kulkevat lämpöskannerin läpi ja heille tehdään lämpötilaseulontoja. Sairaaksi epäiltyjä ei päästetä festivaaleille."

"Jos jollain havaitaan korkea kuume tai epäillään tapausta, hänet erotetaan erityiselle alueelle täydellistä lääketieteellistä arviointia varten. Kaikilta, jotka ovat äskettäin käyneet Kiinan karanteenialueella, evätään pääsy. Hyvitykset annetaan niille, joita asia koskee. Kaikkien vierailijoiden on tuotava alkuperäinen passinsa tarkistettavaksi." Viranomaiset jatkoivat.

"Kaikille osallistujille annetaan kasvomaskit ilmaiseksi ja niitä tulee käyttää sisällä."

”Nautit festivaalista lääketieteellisellä hoidolla. Tavataan 31. tammikuuta ja 1. helmikuuta Maya Space Pattayassa." Järjestäjät päättivät.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/