Thaimaan matkailuneuvoston mukaan koronavirus, joka aiheuttaa Kiinan kieltävän ryhmämatkat, maksaa Thaimaalle vähintään 50 miljardia bahtia

Thaimaan matkailuneuvoston mukaan koronaviruskriisi tulee todennäköisesti maksamaan Thaimaalle ainakin 50 miljardia bahtia menetettyinä matkailutuloina, jotka liittyvät Kiinan yleiseen kieltoon lähteä turisteja koskevista kaupungeista.

Arvioidut tappiot perustuvat 50,000 XNUMX bahtin keskimääräiseen kulutukseen Thaimaassa vierailevaa kiinalaista turistia kohden, valtuuston puheenjohtaja Chairat Trairatttancharatphon sanoi.

Jos virusepidemia jatkuu odotettua pidempään, sen vaikutus Thaimaan matkailualaan on merkittävämpi, hän sanoi.

Pienet ja keskisuuret matkailuyritykset vaikuttaisivat pahemmin virusepidemiasta, koska niillä on vähemmän pääomaa kuin suurilla matkailualan toimijoilla, hän sanoi.

Neuvosto panee toiveensa hallitukseen, jota on pyydetty esittämään toimenpiteitä viruksen matkailuvaikutusten lievittämiseksi, hän sanoi. Keskusteltavina olleita toimenpiteitä olivat muun muassa keinojen etsiminen kotimaan matkailun edistämiseksi ja keskittyminen sellaisiin maihin kuin Venäjä, Intia ja Malesia.

Pattayalla kaupunki- ja yritysjohtajat pitivät kokouksen Nong Nooch Gardenissa eilen iltapäivällä keskustellakseen paikallisten yritysten varasuunnitelmista, joista monet luottavat suurimman osan tuloistaan ​​kiinalaisiin matkaryhmiin.

Katso lisää Bangkok Postista:

https://www.bangkokpost.com/business/1844209/crisis-deals-b50bn-hit-to-tourism

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/