Iranilainen turisti kuoli pudotessaan suljetusta rakennuksesta Pattayalla

Pattaya -
Iranilainen mies kuoli pudotessaan suljetusta rakennuksesta Pattayalla tänä aamuna.

Pattayan kaupungin poliisin luutnantti Siriwit Wongwangrom sai tiedon tapahtuneesta kello 6 rakennuksessa lähellä Eakmongkonin asuinaluetta Thepprasit Roadilla Pattayalla.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle avaamattomaan rakennukseen.

Kuva rakennuksesta, josta iranilainen turisti putosi, joka ei ole asuttu ja joka on tällä hetkellä suljettu Pattayalla 25

Pelastushenkilöstö löysi rakennuksen edestä maasta miehen, joka myöhemmin tunnistettiin 55-vuotiaaksi iranilaismieheksi. The Pattaya News salasi hänen nimensä odottaessaan yhteyttä Iranin suurlähetystöön ja sukulaisiin. Hänen jäännöksensä vietiin paikalliseen sairaalaan.

Kuva kyseisestä kohtauksesta 25.

43-vuotias herra Anantachai Chaiwong, joka on lähistöllä vartija, kertoi The Pattaya Newsille kuulleensa jotain osuvan maahan. Myöhemmin hän sai selville miehen ruumiin ja soitti poliisille. Hän kommentoi myös tiedotusvälineille, että kyseinen rakennus oli suljettu, ja kysyi, miksi turisti olisi siellä.

Pattayan poliisi jatkaa tutkintaa salaperäiseen kuolemaan liittyvien olosuhteiden tarkan selvittämiseksi. He myös selvittävät, oliko mies Pattayalla ystävien, perheen tai sukulaisten kanssa ja mitä yhteyksiä miehellä oli.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/