Yksi kuoli, kaksi loukkaantui sen jälkeen, kun epäillyt huumekauppiaat törmäsivät ajoneuvon sivullisiin nopeassa takaa-ajossa Pattayan poliisin kanssa

Pattaya -
Yksi ihminen kuoli viime yönä, kun taas kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti, kun kaksi epäiltyä huumekauppiasta pakeni Pattayan poliisilta ja menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi useisiin sivullisiin ja muihin ajoneuvoihin suurella nopeudella.

Katso video täältä:

https://youtu.be/AnzBgt0slq4

Nongpruen poliisin eversti Chitdaecha Songhongille ilmoitettiin tapauksesta kello 6 eilen illalla 00. tammikuuta 23 Pohjois-Pattayassa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen lava-auton, joka kuului epäillyille, sekä yhteensä viisi muuta vaurioitunutta ajoneuvoa.

66-vuotias Prasert Latkratum löydettiin kuolleena tapahtumapaikalta, kun hän oli törmännyt hallinnasta ylinopeutta ajaneen lava-auton alle. Kaksi paikalla ollutta ihmistä loukkaantui.

Vaurioituneet ajoneuvot onnettomuudessa, jossa yksi kuoli ja kaksi loukkaantui Pattayalla 23. tammikuuta 2020.

Poliisi on pidättänyt kaksi epäiltyä, jotka ovat 40-vuotias Tanongsak 'Kwang' Himakun ja 36-vuotias rouva Supattra 'Or' Promraksa. Pattayan poliisin mukaan he ovat pariskunta.

Kaksi epäiltyä pidätettynä nopean takaa-ajon jälkeen Pattayan poliisin kanssa 23. tammikuuta 2020.

Poliisi takavarikoi epäiltyjen kuljettamasta lava-autosta 300 grammaa kiteistä metamfetamiinia, jonka arvo on 500,000 XNUMX bahtia.

Vaurioitunut ruokakärry, johon kaksi epäiltyä törmäsi huumekaupassa, joka pakeni poliisia Pattayassa 23. tammikuuta 2020.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai vihjeen, että epäillyt myyvät huumeita. He suorittivat salaisen pistooperaation ostaakseen pariskunnalta metamfetamiinia.

Poliisi ja epäillyt sopivat tapaavansa määrätyssä kohtaamispaikassa eilen iltapäivällä Pohjois-Pattayalla suorittaakseen salaisen piston.

Tanongsak kuitenkin epäili heti saapuessaan peiteupseerien kohtaamispaikkaan.

Hän ajoi pois paikalta suurella nopeudella, kun poliisit ajoivat häntä takaa, ennen kuin hänen lava-autonsa menetti hallinnan ja törmäsi useisiin muihin ajoneuvoihin ja sivullisiin ennen kuin törmäsi seinään.

Molemmat epäillyt otettiin kiinni ja he eivät loukkaantuneet onnettomuudesta. He ovat edelleen poliisin hallussa useiden syytteiden vuoksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/