Legends-musiikkifestivaali peruttiin Kiinan koronaviruksen puhkeamisen vuoksi

Bangkok-

Wuhanin koronaviruksen puhkeaminen leviää odotettua nopeammin – yli viidelläsadalla ihmisellä on todettu tauti, jolla ei tätä kirjoitettaessa ollut lääkettä tai rokotetta. Uusia tapauksia löydettiin maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Thaimaassa, Amerikassa, Etelä-Koreassa ja Hongkongissa. Paniikki on nyt iskenyt festivaaleille ja suurille kokoontumistyylisille tapahtumille, jotka ovat varovaisia, ja Thaimaassa alkava debyyttifestivaali on juuri ilmoittanut peruuttamisesta.

Alun perin 31. tammikuuta - 1. helmikuuta Pattayalla järjestettäväksi suunniteltu Thailand Legend Festival teki kovan päätöksen esiintyjien ja fanien turvallisuuden vuoksi. Täysi hyvitys tarjotaan ja lentolippujen ja hotellien kulut voidaan korvata, jos ehdot täyttyvät. Järjestäjät pahoittelevat päätöstä, mutta pitävät siitä kiinni.

Viesti festivaalin järjestäjiltä Facebookissa.

Tänä vuonna Thaimaassa debytoinut Legend Festival valaisee aasialaisia ​​mytologisia ideoita ja kulttuurielämyksiä täydentämään musiikkia, ja se sijaitsee Pattayan Golf Linksissä miljoonan neliömetrin alueella. Pääesiintyjiä ovat muun muassa EDM-jätit Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Bass Jackers ja Quintino.

Toivoen, että pandemia parantuisi ja ratkeaisi, Legend Festival saattaa palata myöhemmin Thaimaahan.

Tätä kirjoitettaessa samalle viikonlopulle Pattayalle asetettu Maya Festival on edelleen suunniteltu.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/