Thaimaan perustuslakituomioistuin päättää tänään hallituksen opposition Future Forward -puolueen hajottamisesta

Future Forward -puolueen kaikki ydinjäsenet ja kansanedustajat kokoontuvat tiistaina puolueen pääkonttoriin Thaimaan Summit Toweriin seuraamaan perustuslakituomioistuimen käsittelyä puoluetta ja sen toimeenpanevaa komiteaa koskevasta tuomiosta.

Future Forward -puolueen tiedottaja Pannika “Chor” Wanich sanoi eilen, että puolueen kannattajat ovat tervetulleita mukaan kokoontumiseen.

Samaan aikaan perustuslakituomioistuimessa tehtiin eilen valmisteluja selviytyäkseen suuresta määrästä thaimaalaista ja ulkomaista mediaa ja yleisöä, joiden odotetaan saapuvan paikalle.

Chaengwattanan hallituskompleksin A-rakennuksen yhteiselle alueelle on pystytetty rautabarrikadeja estämään luvaton pääsy oikeusrakennukseen ennen puolueen, sen johtajan Thanathorn Juangroongruangkitin, pääsihteerin Piyabutr Saengkanokkulin ja sen tuomion käsittelyä. työvaliokunta.

Tuomioistuimen on määrä päättää, hajotetaanko puolue ja karkotetaanko Thanathorn, Piyabutr ja toimeenpanevan komitean jäsenet politiikasta, koska heidän väitetään käyttäneen oikeuksiaan ja vapauksiaan yrittäessään kaataa demokraattista hallintoa kuninkaan ollessa valtionpäämiehenä.

Oikeuden eteen on asennettu valtava näyttö ja kaiuttimet, jotta tiedotusvälineet ja yleisö voivat seurata istuntoa suorana.

Lähde: Thai PBS https://www.thaipbsworld.com/future-forward-core-figures-meet-at-party-hq-awaiting-court-verdict/

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/