888 Villas Park järjestää kiitosjuhlan henkilökunnalle, uuden projektin rakentaminen alkaa myöhemmin tänä vuonna

Pattaya -
888 Villas Park Pattaya, yksi Pattayan uusimmista asuntojen ja huviloiden rakennuksista, piti viime viikonloppuna kiitosjuhlan työntekijöille, asiakkaille ja toimistoille.

888 Villas Park on projekti, jonka arvo on yli 2 miljardia bahtia. Hanke koostuu 24 asunnosta huvilaa ja 664 asuntoa asuntoa 13 Rain tontilla Keski-Pattayalla.

Kaikki huvilat on myyty loppuun, kun taas 25 prosenttia asuntojen asunnoista on myyty, 888:n johto kertoi The Pattaya Newsille. Huvilan rakentaminen valmistuu ensi vuonna ja asuntorakennus valmistuu vuonna 2023.

Hankkeen avajaiset järjestetään huhtikuussa.

888 Villan henkilökuntaa juhlii uuden asunnon rakentamisen uraauurtamista ja kiinalaista uutta vuotta Pattayassa.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/