Thaimaan matkailuneuvosto ennustaa matkailun lisääntyvän vuositasolla 2.1 tällä vuosineljänneksellä

Thaimaan matkailuneuvosto ennustaa 11.02 miljoonaa kansainvälistä matkailijaa vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä, mikä on 2.1 % enemmän kuin vuotta aiemmin.

Thaimaan matkailuneuvoston (TCT) puheenjohtaja Chairat Trirattanajarasporn sanoi, että matkailuala hyötyy sesonkiajasta, hallituksen myöntämästä viisumivapaudesta 31. huhtikuuta asti sekä useista lomista ja juhlista, mukaan lukien uusi vuosi ja kiinalainen uusi vuosi. , Ystävänpäivä ja Makha Bucha -päivä.

TCT kysyi 600 paikallista operaattoria ja piti heitä toiveikkaana paremmasta skenaariosta verrattuna vuoden 2019 viimeiseen neljännekseen, jossa oli monia haasteita maailmanlaajuisesti.

Paikalliset toimijat ovat huolissaan Yhdysvaltojen ja Kiinan välisen kauppasodan ja Yhdysvaltojen päätöksestä poistaa Thaimaan yleinen tullietuusjärjestelmä.

Tärkein tekijä on vahvistuva bahti, joka vaikuttaa suoraan matkailuun matkustajien pyrkiessä rajoittamaan kulutustaan ​​Thaimaassa.

Lue lisää Bangkok Postista:

https://www.bangkokpost.com/business/1835709/council-sees-q1-tourism-growth-of-2-1-

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/