Thaimaan hallitus tehostaa saastumisentorjuntatoimia ajoneuvojen pakokaasujen tarkastuspisteillä Bangkokissa

Maaliikenneministeriö (DLT) on tehostanut toimenpiteitä valvoakseen kuorma-autoja ja joukkoliikennettä, jonka pakokaasupäästöt ylittävät turvalliset rajat. Toimenpiteet on suunniteltu lievittämään saasteongelmia.

Arkipäivisin ja pyhäpäivinä DLT lähettää tarkastajat tarkistamaan pakokaasupäästöjen tason satunnaisesti, erityisesti pää- ja sivuteillä Bangkokissa ja sen läheisyydessä, kuten Khlong Toeyn laiturilla, Khlong Luangin liikenneasemalla, Rom Klaon alueella, Lat Krabangin alueella. , Tiwanon-tie, Lam Luk Ka -tie, Lat Krabangin tiemaksujen keräyspiste valtatiellä nro 7, Borommaratchachonnani-tie, Suwinthawong-tie, Phahonyothin-tie, Bang Na-Trat-valtatie ja alueilla, joilla 2.5 mikrometrin hiukkaspitoisuus ylittää turvallisen tason.

Lisäksi läänin liikennevirastoja on ohjeistettu lähettämään virkailijoita seuraamaan joukkoliikenteen pakokaasupäästöjä. Tarkastukset tehdään linja-autoasemilla ja pääteillä, ja niihin liittyy lain tiukkaa noudattamista. Turvarajat ylittävien joukkoliikenneajoneuvojen omistajille määrätään 5000 bahtin sakko, ja joukkoliikenneajoneuvo kielletään liikenteeltä, kunnes sen moottori on korjattu ja ajoneuvo on jälleen katsastettu maaliikennetoimistossa. Erityisen raskaita pakokaasuja päästävien ajoneuvojen rekisterikilvet pyydetään ilmoittamaan Matkustajaturva- ja valituskeskuksen vihjepuhelimeen 1584 tai LINE @1584DLT ja Facebook 1584.

Lähde: Thaimaan National News Bureau.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/