Ilmansaasteet Bangkokissa ja lähialueilla lisääntyvät, suojanaamareita suositellaan

BANGKOK(NNT) – Tänä aamuna halkaisijaltaan 2.5 mikrometrin ja sitä pienemmät hiukkaset (PM2.5) ylittivät suurimmalla osalla Bangkokin alueilla ja sen lähistöllä turvallisen raja-arvon, 50 mikrogrammaa ilmakuutiometriä kohden. Bangkokissa olevia ihmisiä kehotetaan käyttämään suojanaamioita pölyn hengittämisen estämiseksi ulkona liikkuessaan, kun taas herkkien ryhmien tulee välttää ulkoilua tällä hetkellä.

PM2.5-hiukkasten tasot suur-Bangkokissa ovat nousseet eilisestä ja ylittäneet turvallisuusstandardit 50:llä ilmanlaadun valvonta-asemalla, joita valvovat saasteidenvalvontaministeriö ja Bangkokin metropolin hallinto (BMA), ja tasot mitattiin välillä 42-109 mikrogrammaa kuutiometrissä. aikaisemmin tänään. Ilmanlaadun osoitin muuttui oranssiksi 42 paikkakunnalla ja punaiseksi kuudessa muussa paikassa. Oranssi varoitus tarkoittaa epäterveellistä tilaa, kun taas punainen varoitus erittäin epäterveellistä. Pääkaupungissa ja lähimaakunnissa asukkaita kehotetaan käyttämään suojanaamareita, välttämään ulkoilua ja seuraamaan tarkasti ilmatilannetta.

Pölytasot nousivat myös Pohjois-Thaimaassa, ja PM2.5-hiukkaspitoisuudet mitattiin 29:stä 87 mikrogrammaan kuutiometrissä. Vaikutusalueita olivat Mae Sotin piiri Takin maakunnassa, Muang Phayaon piiri Phayaon maakunnassa, Muang Lampangin ja Mae Mon piirit Lampangin maakunnassa, Muang Lamphunin piirit Lamphunin maakunnassa, Muang Phraen piirit Phraen maakunnassa ja Muang Chiang Mai Chiang Main maakunnassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/