Pattayan poliisi käynnistää "Smart & Safe System" -tiedonkeruu- ja rikosanalyysityökalun Pattaya Citylle

Pattaya-
Pattayan kaupungin poliisi aikoo tuoda markkinoille upouuden tietosovellustyökalun rikosten ehkäisyyn Pattayassa, joka lupaa auttaa nykyaikaistamaan kaupungin poliisivoimia ja keräämään tietoja rikollisista ja rikoksista.

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Khemmarin Pitsamai, joka on ollut tehtävässään vasta muutaman viikon, kertoi The Pattaya Newsille kokouksessa eilen iltapäivällä Pattayan poliisiasemalla "Pattayalla vierailee vuosittain yli 10 miljoonaa turistia. Laajemman Pattayan alueen kokonaispinta-ala on 192 neliökilometriä. ”

”Pattayalla on kuitenkin vain 438 upseeria huolehtimassa turisteista ja kokopäiväisistä asukkaista, mikä ei ole läheskään tarpeeksi. Meillä on tällä hetkellä yksi upseeri 10,000 XNUMX ihmistä kohti. Kaikki, mitä tallennamme ja tutkimme, tehdään edelleen käsin ja vanhentunutta tekniikkaa hyödyntäen. Kenttäviranomaisillamme ei ole tällä hetkellä työkaluja, joita he tarvitsevat tutkiakseen epäiltyjen rikoshistoriaa, ja tämä hidastaa vastausaikaamme." Hän jatkoi.

"Olemme ottaneet yhteyttä Bangkok Global Software Companyyn käynnistääksemme Police 4.0 -ohjelman, joka tukee Smart & Safe City -politiikkaamme käyttääksemme suurta keskustietojärjestelmää tietojen keräämiseen ja analysointiin."

Poliisipäällikkö ei toistaiseksi julkistanut tarkkoja tietoja järjestelmästä ja sen toiminnasta. Ei myöskään selvitetty, kerääkö järjestelmä tietoja vain Thaimaan kansalaisista vai myös ulkomaalaisista ja turisteista.

Kirjoittaja Adam Judd, kuvat Pattaya News -tiimistä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/