Varhain aamulla syttyi tulipalo ylellisessä Jomtien Condossa, yli 100 turistia evakuoitiin

Jomtien-

Varhain aamulla Jomtienissa Laguna Beachin asuntorakennuksen huoneessa syttyi tänä aamuna tulipalo, joka vaati yli sadan turistin evakuointia ja pelastamista.

Tänä aamuna 5. tammikuuta 00 kello 5 syttyi tulipalo Jomtienissa sijaitsevan Laguna Beachin huoneiston seitsemännessä kerroksessa sijaitsevassa asuntohuoneistossa. Yli sata turistia pakeni ja evakuoitiin rakennuksesta, kun käytävistä ja tiloista soi hälytys.

Palomiehet, Pattayan poliisi, The Pattaya News ja Sawang Boriboon Foundationin pelastustyöntekijät saapuivat nopeasti auttamaan tilannetta. Pattayan julkinen katastrofiapuyksikkö koordinoi pelastustoimia.

Tuntematon loukkuun jäänyt asunnon asukas saa Pattayan palomiehiltä apua rakennuksen evakuoimiseen.

Palo tuhosi kokonaan rakennuksen seitsemännessä kerroksessa sijaitsevan huoneen. Tässä vaiheessa palon syttymissyytä ei ole voitu selvittää. Tapauksesta ei ole kerrottu loukkaantumisista, vaikka jotkut asukkaat tarvitsivat lääkärinhoitoa savun hengittämistä varten.

Vaurioituneen taloyhtiön asukkaat pyytävät apua asunnoistaan ​​aikaisin aamulla 5.

Palomiehet ja pelastustyöntekijät joutuivat auttamaan monia turisteja rakennuksesta. Loukkuun jääneet asukkaat näkyivät parvekkeilla, jotka heiluttivat apua kuviin ja varhain aamulla olevaan videoon.

Palomiehet totesivat, että monet asukkaat olivat tyytyväisiä, kun hälyttimet laukesivat rakennuksessa, eivätkä poistuneet asunnosta välittömästi. Jotkut asukkaista uskoivat, että kyseessä oli harjoitus tai onnettomuus eikä vakava tilanne. Kun savu täytti huoneiston käytävät, monet jäivät loukkuun huoneisiinsa, etenkin seitsemännessä kerroksessa.

Asuntopalosta evakuoidut turistit saavat lääketieteelliset arvioinnit ja vettä pelastushenkilöstöltä Jomtienissa 5.

Onneksi pelastustyöntekijät ja Pattayan julkinen katastrofiyksikkö pelastivat kaikki loukkuun jääneet asukkaat ilman välikohtauksia. Palon syttymishuoneessa ei näyttänyt olevan asukkaita, ja palomiehet saivat palon sammumaan melko nopeasti saavuttuaan kyseiseen asuntoon.

Huone Laguna Beachin huoneistossa Jomtienissa, jossa tulipalo syttyi Pattayan palomiesten mukaan, 5.

Palotutkijat tarkastelevat vaurioituneen asunnon tänä aamuna selvittääkseen palon syttymissyyn ja arvioidakseen vahingot. Meillä on lisätietoja tästä tapauksesta täällä The Pattaya Newsissa, kun se tulee tänään.

Pattaya News -tiimin kuvat ja artikkeli.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/