Pattayan kaupungin poliisi muistuttaa paikallisia asukkaita ja turisteja asianmukaisista toimenpiteistä, joihin on ryhdyttävä, jos havaitset Pattayalla julkisia säädyllisiä tekoja

Pattaya-

Pattayan kaupungin poliisi muistutti eilen paikallisia asukkaita ja turisteja thaimaalaisissa sosiaalisen median kanavissaan oikeista toimenpiteistä, joihin on ryhdyttävä, jos Pattayassa havaitaan julkista säädytöntä tai säädytöntä toimintaa.

Tämä viittaa tapaukseen, josta me ja monet muut mediayhtiöt raportoivat, jossa kaksi venäläistä turistia jäätiin videolle suorittamassa säädyllisiä tekoja julkisesti Pattaya Beachin uudenvuodenjuhlien aikana.

Tuo artikkeli on täällä: https://thepattayanews.com/2020/01/04/russian-couple-arrested-for-public-indecency-on-pattaya-beach/

Pattayan poliisi totesi yhteisessä lausunnossaan matkailupoliisin kanssa seuraavaa:

1. Soita poliisille välittömästi. Älä odota yhteyttä poliisiin, sillä pidätys saattaa viivästyä.

2. Jos videotat tapahtuman, se tulee antaa vain poliisille ja lainvalvontaviranomaisille. Videon julkaiseminen voi viivästyttää pidätystä ja vahingoittaa Pattayan imagoa.

3. Poliisi varoitti myös, että julkisen rikosvideon julkaiseminen ilman yhteyttä poliisiin voi rikkoa maiden erittäin tiukkoja tietokonerikoslakeja.

Poliisi sai viimeisimmän tapauksen epäillyt kiinni CCTV:n ansiosta, kuten alkuperäisen kansikuvan, joka johti poliisit epäiltyjen hotelliin.

Pattaya Newsille puhuneiden poliisiviranomaisten mukaan viimeisimmän tapauksen venäläisiä epäiltyjä vastaan ​​on nostettu huomattavia lisäsyytteitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/