Kuudes päivä katsaus seitsemän tappavaa uudenvuoden ajopäivää - 317 kuollutta, 3160 loukkaantunutta

Kolmesataa seitsemäntoista ihmistä menetti henkensä Thaimaan teillä uudenvuoden lomien kuuden ensimmäisen "seitsemän vaarallisen päivän" aikana ja yli 3,000 2 loukkaantui, katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö raportoi torstaina (XNUMX. tammikuuta).

Osaston Liikenneturvallisuusohjauskeskus arvioi keskiviikkona uudenvuodenpäivänä 547 onnettomuutta, 55 kuolemaa ja 577 loukkaantumista.

Songkhlassa on toistaiseksi eniten onnettomuuksia, 32 ja loukkaantuneita eniten, 35, kun taas Ratchaburi ja Udon Thani ovat kuolleiden määrän kärjessä neljällä kuolonuhrilla.

"Seitsemän vaarallista päivää" 27.-2. ovat niin sanottuja, koska niin monien ihmisten matkustaessa perhejuhliin ja sieltä pois, liikenneonnettomuuksien määrä kasvaa.

Torstaina, kuudentena päivänä, 317 ihmistä oli kuollut 3,076 3,160 liikenneonnettomuudessa ja XNUMX XNUMX loukkaantunut. 

Suurin osa onnettomuuksista – 39.3 prosenttia – johtuu rattijuopumuksesta ja 28.3 prosenttia ylinopeudesta.

Suurin osa tällä kaudella kuolleista tai loukkaantuneista (21.8 prosenttia) on ollut 50-vuotiaita tai sitä vanhempia. Moottoripyörien osuus ajoneuvoista oli 79.4 prosenttia. 

Kolmannes onnettomuuksista sattui kello 1-4 välillä, pääasiassa maanteillä (36.8 prosenttia), mutta lähes yhtä paljon alue- ja paikallisteillä (35.8 prosenttia).

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30380055

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/