Banglamungin säiliö kriittisesti matalalla tasolla kuivuuden tullessa

Chonburi -
Bang Lamungin asukkaat ovat valittaneet medialle, mukaan lukien The Pattaya Newsille, kehittyvästä vesikriisistä, kun Sak Nok Hengin säiliön vedenpinta laski tällä viikolla kriittisen matalalle tasolle.

44-vuotias herra Taksin Kenpratook, paikallinen asukas, joka asuu säiliön vieressä, kertoi medialle: "En ole koskaan nähnyt säiliön vedenkorkeutta näin alhaalla vuosikymmenien aikana täällä asuessani. Tämä vuosi on erittäin kuiva.”

"Normaalisti vesi on täynnä säiliössä. Tämä vesihuolto on merkittävä toimittaja myös Pattayalle", hän lisäsi.

Pattayan vesilaitoksen johtaja Suthat Nutpan myönsi ongelman ja on kertonut paikallisille asukkaille: "Säästäkää vettä, koska käytät vähemmän, maksat vähemmän."

Kuva Sak Nok Hengin tekojärvestä otettu 2.

Mr. Suthat ehdottaa, että paikalliset asukkaat vähentäisivät päivittäistä vedenkäyttöään ja työskentelevät yhdessä säästääkseen saatavilla olevan veden määrää. Thaimaan ilmatieteen laitos on ennustanut pidemmän kuivuuden jatkuvan seuraavien kuukausien ajan.

Kuva Sak Nok Hengin tekojärvestä otettu 2.

Hän on vahvistanut, että säiliön vettä riittää ainakin kesäkuun loppuun asti paikallisten asukkaiden huolista ja säiliön vedenkorkeuksien rajusta ilmenemisestä huolimatta.

LÄHDE/KUVAT: 77kaoded, The Pattaya Newsin tarina

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/