Kymmenet tuhannet soittavat uutta vuotta Walking Streetillä ja Bali Hai Pierillä Pattayalla

Pattaya-

Uutta vuotta juhlittiin räjähdysmäisesti ja kymmenillä tuhansilla Etelä-Pattayalla tiistai-iltana, vuoden 2019 viimeisenä päivänä.

Ilmainen konsertti thaimaalaisten huippubändien, kuten Klear ja Boy Peacemaker, sekä live-DJ:n hip hopia ja tanssia sekoittava Bali Hai Pier oli täynnä tuhansia ihmisiä, sekoitus kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​turisteja ja paikallisia asukkaita sekä ulkomaisia ​​turisteja.

Pattaya News havaitsi terveellistä kauppaa paikallisilta ruokakojuilta, kun kymmenet myyjät asettivat erilaisia ​​ruokatuotteita virallisiin lähtölaskentajuhliin. Keskiyöllä järjestettiin valtava ilotulitus, joka toivotti kaikki virallisesti tervetulleeksi vuoteen 2020.

Ilmakuva Bali Hain laiturista 31. joulukuuta 2019.

Walking Street kulki rinta rinnan suurimman osan illasta ja The Pattaya News vieraili monissa kadun suosituissa laitoksissa, kuten Insomnia, Pinup, Stones House, Marine disco, JP Republic, Nashaa Indian Disco ja monet muut. Kaikki olivat täynnä ja jotkut tapahtumapaikat olivat niin täynnä, että he eivät voineet ottaa vastaan ​​enempää asiakkaita.

Tyhmää narua ja vaahtosuihketta käytettiin väkisin ja lyhyt sähkökatkos tapahtui puolenyön jälkeen, kun muuntaja räjähti.

Idea väkijoukon koosta eilisillalla Bali Hai Pierillä.

Kaiken kaikkiaan kaupungin viranomaiset pitivät tapahtumaa onnistuneena. Kaksi tapausta tapahtui muualla kaupungissa viime yönä, kun ilotulitus kuoli brittiläisen ja thaimaalainen putosi Bali Hain laiturin toiselta päästä humalassa ja hukkui. Molemmat tapaukset löytyvät nettisivuiltamme.

Kuvat Naew Na, teksti ja tarina Adam Judd Pattaya Newsista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/