Kambodžalainen mies hukkui pudotessaan veneestä päihtyneenä Sri Rachassa

Sriracha -
Kambodžalainen mies on hukkunut ja julistettiin kuolleeksi eilen illalla, 31. joulukuuta 2019, kun hän liukastui veneestä ja löi päänsä Laem Chabangissa.

Luutnantti Jirasak Wongwai Laem Chabangin poliisista sai ilmoituksen tapauksesta eilen klo 5 kalastuslaiturilla Udomsukissa.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen 35-vuotiaan herra Narinin (ei sukunimeä), Kambodžan kansalaisen, jonka hänen ystävänsä olivat vetäneet vedestä.

Narinin ystävät auttavat saamaan hänet ulos vedestä Laem Chabangissa 31. joulukuuta 2019. Kuva: 77kaoded media.

Pelastustyöntekijät yrittivät elvyttää Narinia, mutta hän kuitenkin kuoli vammoihinsa tapahtumapaikalla.

Silminnäkijät kertoivat nähneensä Narinin juoneen runsaasti ja olevan vakavasti päihtynyt. Narinin väitettiin yrittäneen hypätä laiturilta veneeseen merkittävän matkan päässä, mutta epäonnistunut lyömällä päänsä aluksen kylkeen ennen putoamista veteen.

Hänen ystävänsä hyppäsivät veteen auttamaan häntä, mutta hänen löytämisensä kesti huomattavasti aikaa ja putoaminen oli ilmeisesti kaatoi Narinin tajuttomaksi.

Lawn Chabangin poliisi ottaa yhteyttä hänen sukulaisiinsa ja Kambodžan suurlähetystöön ilmoittaakseen heille tapauksesta.

Teksti ja tarina Pattaya News. Kuvat 77kaoded media.

Narinin ystävät yrittävät pelastaa hänet 31. joulukuuta 2019 Laem Chabangissa. Kuva: 77kaoded.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/