Brittituristi kuoli ilotulitusonnettomuudessa Keski-Pattayalla

Pattaya -
Brittituristi on julistettu kuolleeksi ilotulitusräjähdyksen jälkeen viime yönä Soi 13/2 -kadulla Keski-Pattayalla.

Pattayan poliisin kapteeni Nakarat Nonsrilardille ilmoitettiin tapauksesta klo 12 Soi 30/13:lla lähellä Second Roadia ja Miami gogoa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News kiiruhtivat paikalle.

Brittimies, 51, sai vakavia kasvovammoja, ja hänet löydettiin tapahtumapaikalta kriittisessä tilassa. Pattayan poliisi nimesi hänet herra Gary McLareniksi.

Hoitohenkilökunnan yrityksistä huolimatta hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Suuri ilotulitus löytyi maasta lähistöltä ja otettiin todisteeksi.

Viallinen ilotulitus, jonka uskotaan tappaneen Mr. McLarenin

24-vuotias todistaja Wassana Nguantai kertoi The Pattaya Newsin toimittajille, että McLaren oli yrittänyt sytyttää ilotulitus kaksi kertaa, mutta epäonnistui. Ilotulitusvälineen uskotaan olleen viallinen ja räjähtänyt maahan, kun McLaren yritti sytyttää sen kolmannen kerran.

Pattayan poliisi jatkaa tutkintaa ja ottaa yhteyttä Britannian suurlähetystöön ja McLarenin sukulaisiin. Virallisesti ilotulitus on lainvastaista sytyttää ilman asianmukaista lupaa ja koulutettua henkilökuntaa, mutta ne olivat laajalti saatavilla uudenvuodenaattona, ja useat katukauppiaat myyvät niitä eri puolilla kaupunkia.

Kirjoitti ja kuvat: The Pattaya News.

Pattayan poliisi tarkastelee kyseistä kohtausta sen jälkeen, kun McLaren julistettiin kuolleeksi.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/